Ukratko

Tvrtka Niteh je usredotočena na projektiranje i razvoj, proizvodnju, te trgovinu komponentama za optimiranje proizvodnih procesa. Kroz dugogodišnje iskustvo u različitim segmentima proizvodnje i tehnologije, uspješno plasiramo tehnološka rješenja u raznim procesima.

Niteh-ovi prepoznatljivi programi se razvijaju i dopunjuju novim potrebama i željama naših krajnjih korisnika. Pored pojedinačnih komponenti, nadograđujemo i usklađujemo kompletne nove sisteme u proizvodne procese obrade i montaže. Mi nudimo rješenja za sva tri proizvodna procesa: proizvodnju sirovina, proizvodnju dijelova i montažu.

Naš cilj je konkurentnost naših partnera na globalnom nivou. Samo primjenama novih tehnologija možemo ostvariti visoke zahtjeve i standarde najvećih svjetskih grupacija. Nove tehnologije garantiraju mogućnost ulaganja u nove proizvode te kontinuirana školovanja djelatnika. Vaša ideja je nama izazov!

Niteh se specijalizirao za sistem „ključ u ruke“. U mogućnosti smo ponuditi opremu za kompletni proizvodni proces - od definiranja željenog proizvoda, preko proizvodnje, kontrole, označavanja, pakiranja, do servisiranja mjernih uređaja, reznih i ručnih, te pogonjenih alata. Niteh izrađuje "custom made" strojeve, poslužne stolove i trake za automatizirane procese te, u suradnji s domaćim i stranim partnerima, kompletna automatizirana postrojenja za tretiranje površina, skidanje oštrih bridova, poliranje, označavanje i pakiranje obradaka. Vršimo školovanja tehnologa prema najmodernijim standardima. Naš posao počinje kad Vi imate ideju.

© All rights Reserved. Made by R E L I K T