Najbolji proizvodi zahtjevaju najbolju opremu

Niteh u svom programu nudi strojeve širokog spektra, od strojeva za pojedinačnu proizvodnju do strojeva za masovnu proizvodnju, te strojeve i postrojenja za specijalne namjene. Bez obzira da li Vas interesiraju portalni strojevi, obradni centri ili strojevi za specijalne namjene, mi imamo provjerena riješenja. Sa našim partnerima izrađujemo tehnologiju obrade, studij vremena i ekonomske analize.

Prema Vašim zahtjevima definiramo ciljane serije i vremena obrade te željenu kvalitetu obratka.

Strojevi i njihova oprema se svakodnevno razvijaju, zajedno sa novim zahtjevima krajnjih korisnika, agresivnom konkurencijom i traganjem za dodatnim profitom. Bez obzira u koji segment spada proizvod ili usluga, da li je u pitanju mali dobavljač ili globalni igrač, danas se ne može utrkivati starim tehnologijama obrade, kontrole ili marketinga.

Strojevi i njihova prateća oprema su osnova svake proizvodnje, a njihova nabava velika odgovornost. Kroz primjere sličnih obradaka, možemo unaprijed ukazati na prednosti i nedostatke nekih postojećih riješenja. Naša misija je potraga za riješenjima koja će već sutra postati standard na tržištu!

  • vidi tablicu

© All rights Reserved. Made by R E L I K T