Predstavljena poboljšana serija HandySCAN-a black i silver

 

Creaform predstavlja skenere nove generacije: HandySCAN BLACK+™|Elite i potpuno preoblikovani HandySCAN SILVER™️ i HandySCAN SILVER™️|Elite.

Creaform, tvrtka u vlasništvu AMETEK, Inc. i svjetski dobavljač automatiziranih i prijenosnih rješenja za 3D mjerenje, predstavlja skenere nove generacije uvođenjem HandySCAN BLACK+™️|Elite i potpunim redizajnom HandySCAN SILVER™️ i HandySCAN SILVER™️|Elite. Ove najnovije verzije BLACK i SILVER serija nude superiornu preciznost i poboljšano korisničko iskustvo. 

HandySCAN BLACK+™️|Elite nudi izvanrednu razinu preciznosti korištenjem Accu+ seta. To korisniku omogućuje da se pouzda u optimiziranu volumetričku preciznost od 0,020 mm + 0,015 mm/m. Zahvaljujući se novom Flex Volume-u, skener nudi veći volumen mjerenja i jednostavno prilagodljivu udaljenost skeniranja od blizu (200 mm) do daleko (750 mm).

BLACK serija također osigurava preciznost i pouzdanost mjerenja kroz ispitivanja prihvaćanja senzora zasnovana na VDI/VDE 2634 part 3 i ISO 10360 u svojim akreditiranim laboratorijima prema ISO/IEC 17025-2017. To naglašava Creaformovu posvećenost rigoroznoj evaluaciji performansi i osiguravanju kvalitete.

Poboljšana SILVER serija pojavljuje se kao transformativno alatno sredstvo u razvoju proizvoda. Nudi novu ergonomsku estetiku, poboljšanu rezoluciju za složene detalje, raznolike mogućnosti skeniranja prilagođene raznim tipovima površina i dizajn prilagođen korisniku dostupan svima. Osim toga, SILVER serija nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete. Bez ugrožavanja pristupačnosti, integrira vrhunsku tehnologiju BLACK serije, koristeći se isprovanim dizajnom, kompatibilnošću s nedavno lansiranim setom za automatizaciju i koristi se izvanrednom uslugom za kupce i svjetskom podrškom.

  • Uz najprecizniju BLACK seriju do sada, omogućenu novom certifikacijom i ugradnjom ključnih značajki, te potpunim redizajnom SILVER serije, Creaform ispunjava sve veće potrebe profesionalaca u metrologiji i dizajnera koji žele poboljšati procese kontrole kvalitete i razvoja proizvoda.

Kako Simon Côté, Product Manager u Creaformu, naglašava: “Više smo od jednostavnog dobavljača rješenja. Surađujemo s tvrtkama kako bismo poboljšali naše proizvode na temelju njihovih povratnih informacija, osiguravajući im da maksimalno iskoriste naše tehnologije i softver za 3D skeniranje i dožive inovaciju iz prve ruke.” Dodaje: “S ovim poboljšanjima u BLACK i SILVER seriji, pružamo kompletan put razvoja od početnika do stručnjaka u jednoj liniji, onoj koja nas je učinila pionirima u ručnim 3D laserskom skenerima.”

Želite saznati više Skenerima?
Javite nam se!