Tvrtka Niteh je usredotočena na projektiranje i razvoj, proizvodnju, te trgovinu komponentama za optimiranje proizvodnih procesa. Kroz dugogodišnje iskustvo u različitim segmentima proizvodnje i tehnologije, uspješno plasiramo tehnološka rješenja u raznim procesima.
Niteh-ovi prepoznatljivi programi se razvijaju i dopunjuju novim potrebama i željama naših krajnjih korisnika. Pored pojedinačnih komponenti, nadograđujemo i usklađujemo kompletne nove sisteme u proizvodne procese obrade i montaže. Mi nudimo rješenja za sva tri proizvodna procesa: proizvodnju sirovina, proizvodnju dijelova i montažu.

Niteh se specijalizirao za sistem „ključ u ruke“. U mogućnosti smo ponuditi opremu za kompletni proizvodni proces – od definiranja željenog proizvoda, preko proizvodnje, kontrole, označavanja, pakiranja, do servisiranja mjernih uređaja, reznih i ručnih, te pogonjenih alata. Niteh izrađuje “custom made” strojeve, poslužne stolove i trake za automatizirane procese te, u suradnji s domaćim i stranim partnerima, kompletna automatizirana postrojenja za tretiranje površina, skidanje oštrih bridova, poliranje, označavanje i pakiranje obradaka. Vršimo školovanja tehnologa prema najmodernijim standardima. Naš posao počinje kad Vi imate ideju.

 

Niteh je dugogodišnji partner s proizvođačima alatnih strojeva, procesne automatizacije, reznih alata i opreme, mjernih uređaja te uređaja za praćenje kvalitete i označavanja obradaka.

Naši partneri su renomirani proizvođači na globalnom nivou, te kroz konstantni razvoj novih proizvoda i tehnologija utječu na povećanje produktivnosti i kvalitete.

Naš cilj

Naš cilj je konkurentnost naših partnera na globalnom nivou. Samo primjenama novih tehnologija možemo ostvariti visoke zahtjeve i standarde najvećih svjetskih grupacija. Nove tehnologije garantiraju mogućnost ulaganja u nove proizvode te kontinuirana školovanja djelatnika. Vaša ideja je nama izazov!

Učestala pitanja

Koji su rokovi isporuke naručenih dobara?

Ovisno o naručenom dobru, prosjek je 5-10 radnih dana. U slučaju reznih alata Ceratizit, rok dobave je unutar 3 dana za sve stavke raspoložive na skladištu.

Kupio sam CNC stroj koji nije opremljen, da li mi možete pomoći?

Ako trebate opremu stroja, slobodno nam se obratite. U mogućnosti smo ponuditi Vam svu dodatnu opremu koja je potrebna za rad stroja (prihvati, rezni alati, stezne naprave, itd.).

Da li imate i servis strojeva?

Naše stručno osoblje je osposobljeno ne samo za servis strojeva, već i za servise većine alata i komponenti naših dobavljača, počevši od pogonjenih alata pa sve do vodenih rezačica.

Trebam mjerni izvještaj. Da li nudite tu uslugu?

Ovisno o Vašoj potrebi, možemo Vam ponuditi taktilno mjerenje ili skeniranje laserskim 3D skenerom. U mogućnosti smo ponuditi izredu mjernih izvještaja, CAD modela, mesh-a te konzultacija oko samog mjerenja.