Mjeriteljstvo

Creaform

3D skeneri

Creaform je svjetski lider u tehnologiji 3D mjerenja kao i u 3D inženjerskim uslugama. Razvijamo, proizvodimo i distribuiramo prijenosna i automatizirana rješenja za 3D skeniranje tisućama klijenata u preko 75 zemalja. Naša inovativna tehnologija se koristi u širokom rasponu industrija kao što su automobilska, zrakoplovna, proizvodnja, potrošački proizvodi, istraživanje i obrazovanje, NDT, teška industrija i proizvodnja električne energije.

Wenzel Group

CMM strojevi, CT uređaji, mjerne ruke

S preko 12 000 instaliranih strojeva, portfelj proizvoda tvrtke WENZEL uključuje koordinatne mjerne strojeve s taktilnim i optičkim senzorima, 3D rendgensku mjernu tehnologiju temeljenu na računalnoj tomografiji. Uz mjerne strojeve, WENZEL također nudi opsežan mjeriteljski softver za mjerenje i analizu dijelova u industriji.. Posebna rješenja podržavaju obrnuti inženjering kao i analizu zupčanika i turbinskih lopatica.

Taylor Hobson

Mjerenje oblika površine i hrapavosti

Taylor Hobson svjetski je lider u mjerenju površina i oblika te je razvio prve mjerne instrumente za okruglost i hrapavost površine. Nudimo kontaktna i beskontaktna rješenja za mjerenje za najzahtjevnije primjene na globalnoj razini, kako bismo zadovoljili sve veće zahtjeve u optici, ležajevima, svemiru, obrani, zrakoplovstvu, automobilskoj industriji, medicini i tehnologijama obnovljive energije .

Metrologic Group

Softver i retrofit mjernih strojeva

Naša stručnost uključuje 3 ključna područja: cjeloviti 3D mjeriteljski softverski paket za mjerenje visoke kvalitete, CMM kalibraciju, retrofit i nadogradnju softvera za mjeriteljsku opremu i robotizirana rješenja za automatiziranu inspekciju i inline mjeriteljstvo

Kelch

Strojevi za prednamještanje alata

Kelch nudi visoko precizna, krajnje pouzdana i praktično orijentirana rješenja – od pojedinačnog alata do kompletne periferije za proizvodnju metalnih strojeva. Sve se temelji na najnovijoj vrhunskoj tehnologiji i izvanrednoj kvaliteti. Naše 4 glavne djelatnosti: precizni alati (logistika radionice), presetteri alata, aftersales podrška (servis) te Smart Factory usluge

Želite li saznati više o mjeriteljstvu?
Javite nam se!

Zanima Vas kupnja 3D skenera, ili samo usluga skeniranja? Novi uređaj za prednamještanje alata ili CMM za precizno mjerenje? Javite nam se i pomoći ćemo Vam odabrati najbolji stroj ili uređaj za Vaše potrebe.