STROJEVI

FFG Group

Tehnološki lider u alatnim strojevima

FFG je jedna od najvećih tvrtki za alatne strojeve na svijetu, uključujući 37 proizvođača alatnih strojeva s najsveobuhvatnijom ponudom vertikalnih obradnih centara, horizontalnih obradnih centara, vertikalnih tokarskih centara, horizontalnih tokarskih centara, , proizvodnje zupčanika, brušenje i rješenja za automatizaciju tvornica.

UNITED GRINDING

CNC brusilice

UNITED GRINDING je vaš partner u rješenjima, s proizvodima i uslugama dizajniranim da vam pomognu tijekom životnog ciklusa vaše CNC brusilice, uključujući prodaju opreme, instalaciju, obuku, preventivno i prediktivno održavanje, dijelove i usluge popravka. Grupi pripadaju brendovi Blohm, Jung, Studer, Walter, Magerle, Schaudt Mikrosa, EWAG te IRPD.

Gurutzpe

CNC multifunkcionalne tokarilice

GURUTZPE dizajnira i proizvodi višenamjenske CNC horizontalne tokarilice u bliskoj suradnji sa svojim kupcima. Napredna rješenja alatnih strojeva za sektore kao što su zrakoplovstvo, željeznica, automobilska industrija, energetika, industrija nafte i plina, industrija čelika…

Waterjet Corp

CNC vodene rezačice

Waterjet Corporation bavi se proizvodnjom i prodajom tehnološki naprednih strojeva i sustava za visokotlačno rezanje i završnu obradu vodenim mlazom. Sjedište tvrtke nalazi se u Monzi, u Italiji, jednom od izvanrednih talijanskih proizvodnih okruga koji je uvijek usmjeren na inovacije i težnju za vrhunskom izvedbom.

ISTech

Pile za rezanje metala

Strojevi za piljenje (pile) za svaku potrebu: od tračnih pila s dvostrukim stupovima, automatskih ili gravitacijskih pila do rješenja po mjeri za složene potrebe, koje kombiniraju izvrsne performanse rezanja s elementima za automatizaciju procesa.

Tykma Electrox

Laseri za graviranje i označavanje

Nudimo kompletan asortiman laserskih sustava za označavanje, graviranje i graviranje, uključujući kompaktna rješenja, rješenja srednje veličine, pune veličine, integrirana i prilagođena rješenja za lasersko označavanje. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da odlučite koji je od naših sustava laserskog označavanja najbolji za vas.

Želite saznati više?
Javite nam se

Kontaktirajte nas za više informacija o našim strojevima i za besplatnu ponudu!