CREAFORM 3D

HandySCAN Black|Elite

HandySCAN 3D™ referenca je u prijenosnom 3D skeneru mjeriteljske razine. Optimiziran da zadovolji potrebe profesionalaca u dizajnu, proizvodnji i mjeriteljstvu, serija BLACK pruža najučinkovitiji i najpouzdaniji način za dobivanje točnih 3D mjerenja fizičkih objekata bilo gdje.
Ovaj brzi i svestrani patentirani ručni 3D skener jednostavan je za korištenje i daje vrlo precizne i ponovljive rezultate – čak i u teškim okruženjima i sa složenim površinama.

HandySCAN MAX|Elite

Kombinirajući učinak prenosivosti, točnosti, brzine i jednostavnosti, koji su svojstveni liniji HandySCAN 3D, nova serija MAX optimizirana je za dobivanje vrlo preciznih 3D mjerenja na velikim i složenim dijelovima koji su obično prisutni u zrakoplovstvu, transportu, energetici , rudarstvu i teškoj industriji.
Projektirana za snimanje sitnih detalja i jednako dobro skeniranje velikih količina, serija HandySCAN 3D|MAX omogućuje profesionalcima mjerenje velikih dijelova i sklopova u jednostavnijem procesu.

Go!SCAN Spark

Go!SCAN 3D naš je najbrži ručni 3D skener jednostavan za korištenje. Snažan alat tijekom faze razvoja proizvoda, Go!SCAN 3D brzo mjeri bilo koju složenu površinu što omogućuje da se “ispravno napravi” od samog početka. Sa svojom besprijekornom integracijom u vaš softver za 3D modeliranje i tijek rada upravljanja životnim ciklusom vašeg proizvoda, uvelike će poboljšati razvoj proizvoda, potaknuti inovacije i skratiti vrijeme izlaska na tržište.
Dizajniran za skeniranje bilo kojeg objekta bez potrebe za postavljanjem, nudi besprijekorno prikupljanje teksture i geometrije kao i impresivne detalje u bogatoj paleti boja. Samo upali…i skeniraj!

MetraSCAN Black|Elite / HandyPROBE Next|Elite

MetraSCAN 3D posebno je dizajniran za profesionalce u proizvodnji i mjeriteljstvu koji ne žele kompromise u pogledu kvalitete ili učinkovitosti. Može izdržati bilo koje proizvodno okruženje, uključujući vibracije u tvornici, pomicanje dijelova i nestabilnost okoline – sve dok ubrzava 3D mjerenje. Uz optički CMM konstruiran je za izvođenje vrlo preciznih i ponovljivih mjeriteljskih mjerenja i 3D skenova.
Kada je uparen s HandyPROBE, Creaformovim ručnim optičkim koordinatnim mjernim strojem (PCMM) s mogućnostima taktilnog mjerenja, korisnici također mogu iskoristiti snagu i 3D skeniranja i taktilnog mjerenja za potpune procese inspekcije.

MetraSCAN-R

Dizajnirana za aplikacije automatizirane kontrole kvalitete, R-Series™ 3D rješenja za skeniranje savršena su za proizvodne tvrtke koje žele povećati svoju produktivnost mjerenjem više dimenzija na više dijelova bez kompromisa u točnosti.
MetraSCAN 3D-R™ je moćan, inovativan 3D laserski skener montiran na robota koji se može neprimjetno integrirati u automatizirane procese kontrole kvalitete za izravnu inspekciju u masovnoj proizvodnji. Njegova vrhunska tehnologija omogućuje proizvodnim tvrtkama brže otkrivanje problema s kvalitetom.

Cube-R

CUBE-R™ koristi snagu MetraSCAN 3D-R u visokoproduktivnoj industrijskoj mjernoj ćeliji koja je dizajnirana za integraciju u tvornice za izravne inspekcije. U usporedbi s tradicionalnim CMM-ovima, CUBE-R je puno brži, pružajući povećanje produktivnosti i bolju učinkovitost.

VXelements - softverska platforma za 3D mjerenje

VXelements je moćna integrirana softverska platforma za 3D skeniranje koja radi u potpunoj sinergiji s cijelom flotom Creaformovih 3D mjernih rješenja. Kombinira i akvizicijske i aplikacijske module u isto jednostavno sučelje koje se lako koristi, pružajući cjelovito rješenje, a ne sam jednostavan mjerni uređaj.
Uključeni u sve Creaformove 3D mjerne tehnologije, VXelements akvizicijski moduli proizvode vrhunsku točnost i kvalitetu podataka iz 3D mjerenja i pružaju vizualizaciju u stvarnom vremenu.

Želite li saznati više o mjeriteljstvu?
Javite nam se!

Zanima Vas kupnja 3D skenera, ili samo usluga skeniranja? Javite nam se i pomoći ćemo Vam odabrati najbolji uređaj za Vaše potrebe.